Vad är eventbild.se?

Senaste events

Köp högupplösta bilder online

Eventbild.se – Sportfotografer i södra/västra Sverige. Vi finns nu i Västerås, Göteborg, Halmstad och Malmö, men är såklart rörliga i geografin i närområdet. Vi tar gärna emot tips på evenemang där en fotograf eller två hade varit önskvärd! Och Du… – Det är gratis!

Eventbild.se skapades för att möjliggöra en enkel hantering av bildbeställningar för privatpersoner. I webbshopen är du bara några klick från en fantastisk bild på dig in action. Här är det okomplicerat att köpa proffsbilder!

Eventbild.se är en del i verksamheten i West Photo, Halmstad, men siktet är inställt på hela Sverige vad det gäller fotografering. Vi fotar livebilder med action i befintligt ljus, och om så önskas, kan vi också lösa porträtt/arrangerade bilder med studiobelysning.

 

[event: evenemang, händelse]

 

Fotografer:


Andreas Svensson, Halmstad

Andreas Svensson. Fotograf Eventbild.se

Fotograf med förflutet inom gymnastikvärlden, där också tusentals kameraklick gjorts under årens lopp. Fotograferar dock allt som rör sig – gärna sport med hög actionnivå. Driver Eventbild.se.


Pauline Högdahl, Halmstad

paulineEB

 

Fotograf med hästar och ridsport som sin specialitet. Se även www.hogdahlfoto.se


Jens Rydén, Malmö

Jens Rydén, fotograf Eventbild.se

Fotograf med stor kärlek till fysisk aktivitet i allmänhet och triathlon i synnerhet. Har alltid fascinerats av människans förmåga och hur den visar sig i olika former av idrott och sport. Gillar att fånga detaljer och att söka bildvinklar som lyfter motivet. Se även Jens hemsida: www.jprod.se


Andreas Gustafsson, Västerås

Andreas Gustafsson, fotograf Eventbild.se

Fotograf som passionerat fotar sport, främst truppgymnastik. När kameran är avstängd är det fortfarande truppgymnastik som gäller. Andreas coachar Västerås GF:s SM-lag!


Thomas Dowermyr, Bollebygd

THOMAS_DOWERMYR_

Fotograf med stort intresse för sport. Brinner lite extra för hockey, fotboll och kampsport.

Driver TMD Studio som fotograferar allt från barnporträtt till mäklarfoton.

www.tmdstudio.se


 

Sportfotografer sökes! Vill du också sälja dina sportbilder via eventbild.se? Hör av dig!

Har du frågor eller önskemål?