Att handla bilder online på Eventbild.se

Så här handlar du dina bilder.

Som privatperson får du köpa både fina papperskopior och digitala bildfiler till mycket fördelaktiga priser. För digital bild, välj: ”downloadable”. När du betalat för en bild via vårt säkra betalsystem, får du en länk skickad till din mailadress. Det är länken till din högupplösta bild. Bilden får du fritt printa, dela och visa på din blogg eller hemsida, men inte använda till något annat än just privata ändamål. (Har du inte fått mailet med bildlänk? Det kan ha kommit till din skräppostlåda.)

Att köpa en papperskopia är lika enkelt. Efter genomförd betalning framkallas bilden och skickas direkt från labbet till dig. Priset inkluderar frakt och övrig hantering. Vårt mål är att beställd bild ska vara levererad inom en arbetsvecka.

Tidningar, webbredaktioner och övriga media betalar ett lite högre pris med en inkluderad obegränsad publiceringsrätt, både för webb och tryckt material. Bilden hämtas som ”downloadable” men kontakt med Andreas Svensson (0708-321 554) krävs i samband med köp. Byline anges alltid: eventbild.se.

Bilderna i webbhandeln får inte användas i kommersiella sammanhang utan avtal med fotografen/eventbild.se.

 

På eventbild.se visas bilderna med en vattenstämpel, den finns naturligtvis inte med på bilderna vi levererar till dig.

Bilder av högsta kvailtet

De digitala bildfilerna är 3000 x 2000 pixlar, högsta jpg-kvalitet. En sådan bildfil kan användas för att tex göra en canvastavla eller pappersprint på upp till 50×75 cm i hög kvalitet.

Våra pappersprintar görs i ett proffslabb i Stockholm och skickas sedan till dig. De håller mycket hög kvalitet och har en matt yta. De format vi gör pappersprintarna i är ca 20 x 30 cm och 30 x 45 cm.

Har du ett evenemang på gång, som du vill ha fotograferat?

Sport, kultur, gymnasiebalen, eller annat där deltagarna kan tänkas vara intresserade av en bild? Skicka ett mail till fotograf@eventbild.se om du skulle vilja ha oss på plats för att fotografera ert  evenemang/tävling/match.

Beskriv gärna detaljerat vad som ska hända, hur många deltagare, var, när och hur, så hör vi av oss inom kort och meddelar om vi kommer eller inte. Vi tar inte betalt för fotograferingen, bara för bilderna!

Vill du tipsa om evenemang eller har du frågor?